Persbericht: Week van de Lentekriebels volop in de belangstelling!

De Week van de Lentekriebels staat ook in 2012 weer volop in de mediabelangstelling. Ondermeer het Schooltv-weekjournaal en het NOS Jeugdjournaal hebben uitzendingen gewijd aan de Week. Ook de lokale media besteden ruim aandacht aan de 'lentekriebels' op de deelnemende basisscholen.

Schooltv-weekjournaal

De uitzending van vrijdag 16 maart van het schooltv-weekjournaal stond in het teken van de lessen relaties en seksualiteit (van 19 t/m 23 maart) op de basisscholen. Bekijk het item terug op Uitzending Gemist.

NOS Jeugdjournaal

Het NOS Jeugdjournaal heeft op maandag 19 maart 's ochtends en 's avonds de Week van de Lentekriebels in het zonnetje gezet. Ook was er een stelling van de dag 'Seksuele voorlichting op de basisschool is te vroeg', waarop veel kinderen hebben gereageerd. Bekijk het ochtendjournaal en avondjournaal.

Dagbladen en de lokale media

De Week van de Lentekriebelweek staat genoemd in Dagblad Metro van dinsdag 20 maart (pagina 18), met aandacht voor het vernieuwde Lespakket Relaties & Seksualiteit. Tenslotte is de Week in de lokale media ook volop in het nieuws, bijvoorbeeld  bij Omroep Brabant

Meer weten?

Volg alle media-activiteiten van de Week op http://www.weekvandelentekriebels.nl/pers en op Twitter (@seksuelevorming).